top of page

Doneer naar filmfonds vzw

Een film maken kan geld kosten, veel geld. We laten onze partners, sponsors en maandelijkse lidgeldbetalers elk op zich beslissen hoe zij graag willen meewerken aan kunstfilmproducties. Niet iedereen heeft duizenden euros ter beschikking, echter is het vaak een kleine donatie op regelmatige momenten die het meeste helpt. Alvast bedankt voor jouw hulp.

Kunstfilm.be

Eenmalige of wederkerende

Donaties

Met jouw eenmalige of regelmatige bijdrage help je ons om ons aanbod van kunstfilms uit te breiden en de zichtbaarheid van deze films te vergroten

Vooraf bepaalde

Partnerschap

Word partner van Kunstfilm.be en werk samen met ons aan specifieke producties, zoals kunstfilms, workshops of educatieve programma's. 

Als partner profiteer je van zichtbaarheid op onze website en bij onze evenementen, en je verbindt uw merk aan een organisatie die zich inzet voor culturele en artistieke vernieuwing.

Merk- of bedrijfsgerelateerde

Sponsoring

Als sponsor verbind U uw merk of bedrijf aan Kunstfilm.be en ondersteun je ons bij het realiseren van onze doelstellingen.

 

In ruil voor jouw financiële steun bieden we je naamsvermelding, zichtbaarheid op onze communicatiekanalen en de mogelijkheid om jouw producten of diensten te promoten bij ons publiek.

Door geldschieter te worden, draag je bij aan het succes van Kunstfilm.be en help je ons om een verschil te maken in de Vlaamse filmwereld. Je ondersteunt niet alleen het creëren en verspreiden van unieke en baanbrekende films, maar je helpt ook om een gemeenschap van film- en kunstliefhebbers in Vlaanderen te versterken.

Bedankt om jezelf op te geven als geldschieter. We bellen je binnenkort even op, en laten je per mail de mogelijkheden tot steun weten.

pexels-cottonbro-studio-9488225.jpg

Vrijwilliger worden

dat helpt iedereen.

Heb je een passie voor film en wil je bijdragen aan de promotie van kunstfilms in Vlaanderen? Overweeg dan om vrijwilliger te worden bij Kunstfilm Vlaanderen.​

pexels-cottonbro-studio-9488232.jpg
bottom of page